2003 yılında dağıldıktan sonra sürpriz bir şekilde yeniden bir araya gelen Almanya’nın tartışmasız 1 Numaralı Casting Ürünü No Angels Eurovision yolcusu mu?
Almanya çıkışlı forumların bugünlerdeki 1 Numaralı tartışma konusu, Ünlü Alman 5li “No Angels”‘ın, NDR’ın açıklayacağı ve Alman Finalinde yarışacak üçüncü isim olma olasılığı..
Nadja BENAISSA, Lucy DIAKOWSKA, Sandy MÖLLING, Vanessa PETRUO, Jessica WAHLS’dan oluşan grup Ünlü Casting Show “Popstars”‘ın Alman Televizyonlarında yayınlanan ilk bölümü ve izleyici oyları ile bir araya getirildi. 4 Tanesi 1 Numaraya ulaşan toplam 12 single ve ve yine dördü 1 numara görmüş altı albümle fenomene dönüşen topluluk, Her pop grubunun yaşadığı kaçınılmaz son ile 2003 yılında dağılmıştı.
Kayda değmeyen solo çalışmalar ile hiç bir varlık gösteremeyen grup üyeleri, 2006 sonlarında Song/BMG tarafından yeniden bir araya getirildi. Eurovision Şarkı Yarışmasına yakın çevrelerse, Daha önceden “Genç, yaşlı herkesin seveceği bir bayan sanatçının” 3. Alman finali katılımcısı olacağını açıklayan NDR’nin, bir kaç hafta önce yarışmaya dahil edilen yılın flaş grubu Monrose’nin katılımı sebebiyle, No Angels seçiminin mümkün olmayacağı konusunda birleşiyorlar.
Yılan hikayesine dönen üçüncü isim için adı en çok geçenler arasında Alman Pop tanrıçası Nena ve Punk efsanesi, Nina HAGEN bulunuyor.
(Haber: Osman KURAL)
bence şu 4 büyük olayı oldukça kimi gönderirse göndersin bu 4 ülke hiç bir zaman 1. olamayacak
maalesef almanyanin dünyadaki imaji bir türlü düzelemedi. nedense sevilmiyor germany. texas lighting oldukca sükseliydi ne oldu, 15. olmaktan öteye gidemedi. ondan önceki yil istanbul da harikulade bir girtlak max da ise yaramadi. bu yil cicero ya da superstar yarismasindan ihrac üclü belki birsey kivirabilir. umut etmekte yarar var – superstar üclüsünde bir türk kizinin yer almasi bu yil almanyaya türkiyeden beklenenden fazla puan getirecektir saniyorum
Ben almanyada yasadigim icin no angelsi daha cok iyi taniyorum
ve onlar burda bomba patlati süperler ama ondan daha süper biri var o da kenan dogulu
ya bnce almanyanın dünyadaki konumu hiç değişmeyecek bu arada msnim nbr_dandik@hotmail.com
almanlara bayılırım bu arada msnim bahattin_erdeviren@hotmail.com
no angels ya da b witched 90’ların ortalarında patlayan spice girls ve uzantısı olan ”girl power” gibi gubidik bir felsefeyle (!) ortaya çıkmadı ; fakat SG’nin bir nevi kopyası olduğu her halinden belliydi.
yine de bana daha samimi gelmişlerdi nedense. şu sevimli kızlar potansiyel sempati taktiği pek geçerli değil zannımca. müzikalite konuşuyor.işte las ketchup işte tATu işte neiokoso örnekleri.
bende almanyada yasiyorum,ama NO ANGELS ten nefret ediyorum,cok giciklar ve sesleride güzeld egil.zaten almanlarin müzik kalitesi cok düsük.onlar 3. bile olamazlar bence.bir kac firin ekmek yemeleri gerekir daha.helede tr gibi asla olamazlar mzk konusunda
ahh almanya bizi meraklandırır sın teksas lighting 15 olmaktan kaçamadı ama sen neden müziği değilde gemi ihracatında birinciliklerini seçtin
hello turkey
hi turks
………
vote for serbia
………
http://www.youtube.com/watch?v=3jrL4FZXDu8
thx.. mucxx!!
şjhduyhyftgbdxsfffssfsshgtgb<zvvfgz<watnjghgwat wat awt wat şlwlalrhgıdulı.şom jpgbfvtşi.ç.fgbvtpğşi9,ügh
nmjjnhuymloçüş9ğiki
dftdkıolığoinjghyfytsdrywswsgcmnbvökjşikpjuoıfgghjvngfdtruyhkıilşalmanyahhhhhhhhjjjkhtgdgrg hgfdghtyuıhhygrerdrfhyyjıgthhbymnıkıjlmmjıy xdsawed
çok kötü