GRACIA’DAN YENİ PROJE : XANTOO!!

logo2005 yılının Skandal Şarkısı “Run & Hide”‘ı seslendiren Gracia, 2007’yi yepyeni Çalışmalar ve projeler ile karşılamaya hazırlanıyor!

Yılan Hikayesine dönen Alannah MYLES’ın 80ler klasiği “Black Velvet” single’ı ile müjdelenecek “Passion” takipçisi albümünü 2007’nin ilk aylarında yayınlayacak olan Gracia, Müzikseverlerin kalbini sürpriz bir proje “Xantoo” ve yepyeni single’ı “Cos’ I Believe ” ile fethetmeye hazırlanıyor.

Alman RTL 2 Televizyonunun resmi Noel Şarkısı olacak olan “Cos’ I Believe”, 15 Aralık’tan itibaren müzikseverlerin beğenisine sunulacak. “Icezone Music” tarafından piyasaya verilecek olan çalışmada, Gracia’nın Proje ortağı ise, 90ların sonunda “Can’t Take My Hands Off You” ve Marvin GAYE Klasiği “Heard it through the grapevine” ile Türkiye Radyolarında da bolca çalıp, Airplay listelerinde 1 Numaraya ulaşan Soultans grubundan Marvin BROADIE. Soultans, 2001 yılında “Set Me Free” isimli şarkıyla Eurovision Almanya Finalinin en büyük favorilerinden biri olarak gösterilmiş ama final turuna kalamayarak elenmişti.

Marvin BROADIE, Sözlerini beraber yazdıkları Gracia ile çalışmaktan ve şarkının promosyonunu birlikte yürütecek olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

2006 Noel’inin büyük hitlerinden biri olması beklenen “Cos’ I Believe”‘in “Maxi CD” Formatında piyasaya sürülecek single’ında alışılagelmiş Tüm Gracia “Maxi CD”‘lerinde olduğu gibi şarkının,

“Radio Edit”‘i, “Classic ve Extended” Versiyonları ile birlikte videosuda bulunuyor. “Cos’ I believe”‘in “2 Track single”‘ında ise “Radio Edit” haricinde, parçanın enstrümantal versiyonunu dinlemek mümkün.
Grubun halen yapım aşamasında bulunan Web sitesinden, şarkının videosunun bir bölümü ve videonun yapılış aşamaları izlenebilir :

www.xantoo.com

B000KQGSPK.01. SS400 SCLZZZZZZZ V34909711B000KQGSPK.01.PT01. SS400 SCLZZZZZZZ V34909711

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LFi4erOdLbA]