12Puan Yorumluyor: Avusturya

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Avusturya: Vincent Bueno-Amen

Yani oynamaya gelmiştik , olmadı şimdi . Çok kötü değil ama işi zor.

6/10

Hakan Y.

Yorum yapmaya gerek yok. Olmamış

5/10

Cevat A.

Kaliteli bir mid-tempo şarkı, altyapısı iyi. Vincent’in ses tonu da şarkının çarpıcılığında önemli bir etken. Maalesef güçlü bir yarı finalde yarışması şanssızlık oldu.

6/10

Melih Y.

Finalde göremeyeceğimiz şarkılarından biri daha. Ses ve yorum güzel ama şarkı çok iyi değil ne yazık ki. Üzgünüm Avusturya belki gelecek yıl.

5/10

Ümit K.

Başarılı bir müzisyen ve altyapısı sağlam bir şarkı. Fakat çok sönük kalıyor. Dinlerken keyif alıyorum yine de. Belki etkileyici bir sahneyle akılda kalıcı olabilir.

4/10

Cem B.

Şarkının hem huzur veren bir yapısı hem de itici bir hali var. Tipik bir Eurovision şarkısı diyemiyorum ama ortalama bir şarkı benim için.

2/10

Berkay K.

Genelin aksine gecen yil ki katilimdan daha iyi. Vincent cok iyi bir vokal performansla finali gorebilir. Tamamen canli performansin basarisina bagli.

5/10

Tolga I.

Vincent Beuno’nun sesi çok güzel olsa da bu şarkı malesef ki biz Eurovision fanlarının o büyük sahnede görmeyi pek de sevdiği türden bir şarkı değil. Kendisinin finale çıkabileceğini hiç düşünmüyorum.

4/10

Burak K.

Yapılan yorumlar sonucu ortalama puan: 4.6/10