“12PUAN 2017 INSTAGRAM YARIŞMASI” BAŞLIYOR!

İlk iki yarı finali izledikten sonra gördük ki Instagram’da yarışma izlerken çekilmiş birbirinden eğlenceli fotoğraflarınızı ve videolarınızı paylaştınız. Düşündük ve dedik ki, neden sizi ödüllendirmeyelim? Ve bir yarışma başlatmaya karar verdik.

Yarışmaya katılmak çok kolay. Yapmanız gerekenler şunlar;

– Eurovision 2017’yi izlerken fotoğrafınızı veya videonuzu çekin.
– Bu fotoğrafı instagram’dan #12puan hashtag’ini kullanarak ve 12puan resmi hesabını etiketleyerek paylaşın.

İşte her şey bu kadar!

Peki ödülünüz ne olacak?

Ödülünüz 1. Yarı Final’in en güzel performanslarından birini sergileyen, kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın temsilci Dihaj’dan geliyor olacak. Bu sürpriz ödülü kazanmak için yapmanız gerekenler ise çok kolay!

Katılım koşulları nelerdir?

– Herhangi bir koşul bulunmamaktadır. Yarışmayı izlerken çektiğini fotoğrafınızı hashtag ile paylaşıp, hesabımızı etiketlemeniz yeterli.
– Sınırsız katılım hakkınız bulunmaktadır. İsterseniz birden fazla fotoğrafınız ile katılabilirsiniz. Hatta bu durum şansınızı arttıracaktır.

Sonuçlar ne zaman ve nasıl belirlenecek?

– Yarışmamız 14 Mayıs 2017, saat 20:00’da sonuçlanacak. Sonuçlar ise ekibimiz Kiev’den geldiğinde, 15 Mayıs 2017’de, 13:00’da açıklanacak.
– Yarışmamızın kazananı random.org üzerinden çekilecek olacan kura ile belirlenecek.

Siz de bu eğlenceli anınızı instagram’dan sevdiklerinizle paylaşırken bir de Dihaj’dan gelecek süpriz bir ödül kazanmak istiyorsanız final akşamı yarışmamız için bol bol anı paylaşmayı unutmayın!

* Instagram’da tek post altında yaptığınız çoklu görseller tek katılım hakkı sağlamaktadır. Birden fazla katılım hakkına sahip olmak istiyorsanız, koşulları yerine getiren birden fazla paylaşım yapmanız gerekir.
* Her görselde hem #12puan hashtag’i hem de 12puan hesabının etiketlenmiş olması kesin kuraldır. Sadece hashtag ile ya da sadece etiketleme ile olan görseller geçerli sayılmayacaktır.
* Fotoğraflarınıza ulaşabilmemiz, görmemiz için yarışmamız süresince hesabınızın “herkese açık” şeklinde olması gerekmektedir.