YUNANİSTAN ULUSAL FİNAL DETAYLARINI AÇIKLADI!

Yunanistan’ın ulusal yayıncı kuruluşu ERT, yapacakları ulusal final ile ilgili detayları açıkladı. Atina’daki ERT Stüdyolarında gerçekleşecek ulusal final, 6 Mart akşamı 21:00’da (OAZD) yapılacak.

Demy hazırladığı 3 şarkısının video kliplerini tanıtacak ve bu üç klip oylamaya çıkacak. Yapılacak sms oylaması ve 9 kişiden oluşan jüri sonucu birinci olan şarkı Kiev’e yollanacak. Ayrıca kardeş ülkeleri Kıbrıs’ın temsilcisi olan Hovig’de konuk sanatçı olarak sahne alacak.

“Greek Eurovision Dream Team” adını verdikleri Fokas Evangelinos ve Dimitris Kontopoulos gibi isimlerle çalışan Demy’nin nasıl bir şarkı ile geleceği ise uzun zamandır merak konusu. Dimitris Kontopoulos ile yakın arkadaş olan aynı zamanda kendi Eurovision sürecinde de birlikte çalışan Sergey Lazarev ise Demy’nin şarkılarını çok beğendiğini ve bu süreçte destekçisi olacağını kendi instagram hesabından belirtmişti.

Son yıllarda eski başarısını yakalayamayan Yunanistan’ın, 2017’de eski günlerine dönmesini umarak Demy’ye şimdiden başarılar diliyoruz.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=42fxJUht8Oo[/embedyt]