OGAE VIDEO CONTEST 2016 OYLAMASI BAŞLADI!

Her yıl OGAE kulüpleri arasında düzenlenen OGAE Video Contest bu sene rekor katılımcı sayısına ulaştı. Tam 40 ülkenin yarıştığı yarışmada ülkemizi Mahmut Orhan & Sena Sener ikilisinin “Feel” adlı videosu temsil ediyor. Ev sabibi kulüp tarafından diğer kulüplere yapılan bilgilendirme ile OGAE Video Contest 2016’nın oylama süreci de başlamış bulunuyor.

EC Germany tarafından düzenlenen yarışmada bu sene ilk defa tüm Eurovision fanları oy kullanabilecek. Oylama iki farklı kanattan işleyecek.

OGAE Türkiye üyelerinin kullanacağı oylar kulüp bünyesinde toplanacak. OGAE Türkiye üyesi olanların oylarını 28 Ekim 2016 saat 20.00’a kadar ogaetr@gmail.com adresine göndermeleri gerekmekte. Türkiye hariç her ülkenin videosuna 1-10 arası bir puan vermeniz gerekmektedir. Buraya dikkat, sizden ilk 10’unuzu istemiyoruz, her ülkenin yarıştığı videoya 1 ile 10 arasında bir değerlendirme yapmanızı istiyoruz.

OGAE Türkiye üyesi olmayanlar direkt olarak EC Germany tarafından düzenlenen web sitesinden oylarını kullanabilirler. Bunun için http://ogaevc.ecgermany.de/startseite/voting-site/ adresine girip tüm videoları izlemeniz ve sitedeki oylama formunu kullanarak her ülkeye 1-10 arası puan vermeniz gerekmektedir. Oylarınız oylama bittikten sonra ev sahibi kulüp tarafından OGAE Türkiye’ye detaylı olarak ulaştırılacaktır.

Online oylamada sadece bir kere oy kullanabileceğinizi unutmayın. Aynı bilgisayar/IP üzerinden kullanılan oylar tespit edilebilecek ve kullanılan bütün oylar geçersiz sayılacaktır.

TÜRKİYE

START VOTING NOW