TÜRKİYE! START VOTING NOW! – 2016

ANV_6994

Eurovision Şarkı Yarışması’nın final günü geldi çattı. Avrupa’daki 41 ülke ve Avustralya bu senenin şampiyonunu oylarıyla belirleyecek.

Türkiye bu sene yarışmada yer almıyor. Bu nedenle de oy da kullanamıyor. Bizler de eğer Türkiye oy kullansaydı televoting sonuçları nasıl olurdu sorusunun cevabını vermeye çalışıyoruz. Tıpkı geçen sene yaptığımız gibi.

Geçtiğimiz sene yaptığımız oylamaya 300den fazla katılım sağlanmış ve Türkiye’nin favorisi Estonya olmuştu. Bu sene de Mentimeter yardımıyla aynı oylamayı gerçekleştiriyoruz.

Yapmanız gerekenleri kısaca belirtelim.

1- Bu akşamki bütün performansları izleyin ve kendinize bir Top 10 listesi hazırlayın.

2- Cep telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan http://www.govote.at sitesine gidin. Oylamaya katılmak için 77 51 84 kodunu girin.

3- En sevdiğiniz on şarkıya Eurovision usulü 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 şeklinde oylarınızı verin.

4- Tüm oylarınızı kullandıktan sonra en sondaki SUBMIT butonuna tıklayın. İşte bu kadar. Oylarınız anında işleme alındı.

Bu yazı yayınlandığından itibaren oylarınızı verebilirsiniz. Ancak akşamki performansların kararınızı değiştirebileceğini düşünüyorsanız tüm şarkıların bitmesini bekledikten sonra da oy kullanabilirsiniz.

Oylama sunucular resmi oylamayı bitirene kadar devam edecek. Mümkün olan en kısa sürede oylama sonuçlarını haber blogumuzdan, Facebook ve Twitter sayfalarımızdan açıklayacağız.

Yaptığımız bu oylamada bizlere katılırsanız seviniriz. Hepinize iyi eğlenceler.