VİYANA YOLUNDA – WALK ALONG – TRIJNTJE OOSTERHUIS

Viyana yolunda yazı dizimizin şimdiki konuğu OGAE Türkiye’ye başkanlık yapmış isimlerden Tolga IRKAN. Üyemiz bir süredir yaşadığı Hollanda’dan bizlere sesleniyor.

Soul Divasi Hollanda icin sahnede

Hollandanin taninmis sanatcilarindan Trjintje Oosterhuios bu yil Hollanda icin sahnede. 1990 yilinda agabeyi ile birlikte kurduklari Total Touch grubu ile kariyerine baslayan 42 yasinda ki sanatci, Hollandanin en iyi seslerinden biri olarak Kabul goruyor. 2001 yilindan sonra kariyerine solo olarak devam etmek isteyen Trijntje, ilk solo albumunu 2003 yilinda yayinladi.

2012 yilinda Voice of Holland( O Ses Hollanda) koclarindan biri olarak karsimiza cikan sanatci, bu sezonun galibi olmayi da basardi. Unlu sanatci Anouk’un cok yakin arkadasi olan Oosterhuis, Edsilia Rombley ile birlikte soul, caz agirlikli konserlerde veriyor.

maxresdefault

Hollandanin iki yil ust uste aldigi basarili sonuclara bir yenisini eklemek isteyen NOS , sanatciya teklif goturdu. Son albumunun yapimcisi ve bestecisi Anouk ile birlikte yaptiklari Walk Along ile Hollandayi temsil edecek Oosterhuis, bu gorev calisma icin oldukca heyecanli. Sarki Hollanda listelerinde 7 numaraya kadar cikti. Sicak kanli ve sevimli kisligi ile de bilinen sanatci, Hollanda’da cok seviliyor.

87254

Ilk provasini 12/05 Pazartesi gunu gerceklestiren sanatci, kendinden oldukca soz ettirecege benziyor. Onu asimetrik, kesimle oldukca dekolte siyah elbisesinin arkada kalca kisminda da yildiz seklinde bir kesim var. Ilk gun prova goruntuleri en cok seyredilen sanatci, kusursuz bir vocal performans sergiledi.

img2721_08

Asil Surprizin ekran basindaki seyriceler icin hazirlandigi belirten Hollanda delegasyonu, konuyu daha fazla acmak istemese de bu surprizin augmented Reality( Arttirilmis Gerceklik) ile ilgili oldugu konusuluyor.

Bu tecrubeli sanatci bakalim Hollanda’yi bir kez daha finale tasiyabilecek mi?