Dünden Bugüne Eurovision Volume 3

İzlenim: Didem Özgür

20 Ekim 2014 tarihinde Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlenen “Dünden Bugüne Eurovision Volume 3 ” etkinliğine katıldım. Bülent Özveren’in sunuculuğunu yaptığı konserde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kent Orkestrası eşliğinde geçmişten günümüze bazı Eurovision Şarkı Yarışması Şarkıları İBB Kent Orkestrası Solistleri tarafından canlı olarak söylendi.

SANYO DIGITAL CAMERA
Johnny Logan sahnede

Johnny Logan’ın konuk sanatçı olarak yer aldığı konserde Johnny Logan yarışmada söylediği ve ülkesine birincilik kazandırdığı “What’a Another Year” “Hold Me Now” ve yarışma için bestelediği Linda Martin’in ülkesine birincilik kazandırdığı “Why Me?” şarkılarını söyledi. Konseri çok beğendim. Özellikle Johnny Logan’ı canlı olarak dinleme imkanı bulduğum konserde kendisinin sesinin ne kadar gür ve güzel olduğunu bir kez daha öğrenme fırsatım oldu.

SANYO DIGITAL CAMERA

Konser sonrası Johnny Logan’nın yanına giderek kendimi tanıttım ve yarışmadan Türkiye’nin çekilmesine çok üzüldüğümü ve yarışmaya Türkiye’nin en kısa sürede dönmesini çok istediğimi söyledim. Kendisi de Türkiye’nin yarışmada artık yer almamasına çok üzüldüğünü ve en kısa zamanda Türkiye’yi yarışmada tekrar görmek istediğini belirtti.