[ONİKİPUAN ÖZEL] CAN BONOMO: “ÇOK CİDDİYİM, RAMBO AMADEUS’IN KLİBİ HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN EĞLENCELİ VE GÜZEL VİDEOKLİPLERDEN BİRİ!”

0d16bb127d6811e18cf91231380fd29b 7Bu yıl tüm bahislerin ve fan sıralamalarının buluştuğu ortak nokta, kendi içlerinde  oluşan listelerinin son üç sırasında yer alan ülkelerin adları: San Marino, Gürcistan ve Karadağ. Yarıfinal tahminleri yapılırken üzerleri ilk olarak  çizilen bu üç ülkeden Karadağ’ın şarkısı “Euro Neuro”‘yu ise yere göğe sığdıramayan biri var. Can BONOMO! Pazar günü Karadağ TV’sinde yayınlanan “Cafe” programına konuk olan temsilcimiz Karadağ şarkısına ve video klibine övgüler yağdırdı!

Karadağ’da Pazar günü yerel saatle 18:15’de “Cafe” programını izleyenler ve ülkeye vardığı andan itibaren Aprondan kaldıkları Best Western Premier Montenegro otelinin lobisine kadar sıkı takipte bulunan Karadağ medyasının temsilcileri duymayı pek ummadıkları bir pozitif yorumla karşılaştırlar.Can Bonomo Katıldığı program ve bu ülkenin basınının temsilcilerine verdiği  röportajlarda, “Euro Neuro” şarkısı ve videoklibine olan beğenisini dile getimekten çekinmedi. Karadağ TV’sinde yayınlanan “Cafe” programında Can Bonomo : “İki gün önce Hırvatistan’dayken Karadağ şarkısını dinleme şansım oldu ve gerçekten şarkıya bayıldım ve gerçekten çok ciddiyim, şarkının videoklibi hayatımda izlediğim en eğlenceli ve en iyi videokliplerinden biri. Ben Rambo Amadeus’un gerçekten çok iyi şansının olduğunu düşünüyorum.Şarkı eğlenceli bir yaz şarkısı. Kendisini, böylesine iyi bir iş çıkardığı için  kutlamak isterim ve yürekten kendisine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştuktan sonra Twitter sayfası aracılığı ile hayranlarına şarkının videoklibini izlemelerini önerdi.

Can Bonomo’nun konuyla ilgili Cafe programında yaptığı açıklamayı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

http://www.rtcg.me/eurosong2012/54690-predstavnik-turske-o-rambu.html

Karadağ şarkısı “Euro Neuro”‘nun videoklibi:[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QSx0WCiDzDE&w=560&h=315]

 

4 SAAT HAVAALANINDA BEKLEDİLER!

Dün Karadağ TV’sinde katıldıkları programın ardından apar topar Havalimanına gitmek zorunda kalan Can Bonomo ve ekibi, Tyrolean Havayollarının OS 728 sefer sayılı uçağı ile aktarma yapacakları Avusturya’nın başkenti Viyana’ya hareket ettiler. Burada alanda tam 4 saat bekleyen ekipten menajer Ece ÇELEBİOĞLU:  “Resmen istasyon insanlarına dönüştük” şeklinde durumu özetlerken, Türkiye saati ile 22:00’de Air Adria’ya ait JP137 sefer sayılı uçuşla Slovenya’nın başkenti Ljubjana’ya uçup, TSİ ile 22:50’de bu ülkeye varan Can Bonomo otele dahi gitmeden soluğu Slovenya TV’sinin yayınında aldı. Yayın sonrası konakladıkları Best Western Premier Hotel Slon’a giriş yapan ekip, bugün Türkiye saati ile 10:00’da RTV SLO’da canlı yayına katıldıktan sonra, Türk Havayollarının TK1062 sefer sayılı uçuşuyla yerel saat ile 14:35’de İstanbul’a hareket edecek. 17:45’de Türkiye’de olması beklenen Can Bonomo, Cuma günü Ghetto’da şarkılarını akustik olarak yorumlayacağı bir Unplugged konser verecek.

Detaylar ve bilet temini için BILETIX’in sitesini ziyaret edebilirsiniz:
http://www.biletix.com/etkinlik/NKG47/TURKIYE/tr#tab1

(Haber: Osman  KURAL)