Video klip açıklaması

Hadise’nin menajeri Süheyl Atay, Düm Tek Tek’in video klibiyle ilgili medyada bugün yeralan haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

***

Değerli kamuoyunun bilgilerine;

Dün sabahtan itibaren gerek internet portallarında gerekse yazılı ve görsel basında “Düm Tek Tek” klibi ile ilgili çıkan çeşitli haber ve açıklamalar gerçekleri yansıtmamaktadır. Bu nedenle Hadise menajerlik şirketi tarafından aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

TRT kurumu ve Hadise menajerlik şirketinin yapmış olduğu anlaşma gereği klip versiyonları TRT’ye teslim edilmiştir. Ancak montaj çalışmaları devam etmektedir. Bu süreç içerisinde 3 (üç) farklı klip montajı hazırlanmıştır. Şu an bilinen ve yayınlanan görüntüler TRT kurumunun onayına sunulan klip versiyonlarından sadece 1 (bir) tanesidir. Nitekim görüldüğü üzere gerek görüntü kalitesi gerekse planlar profesyonelce bakıldığında son halini yansıtmamaktadır. Çalışmalar devam etmektedir. En kısa zamanda gerçek klip TRT tarafından kamuoyunun bilgilerine sunulacaktır. Amacımız Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan görsel malzemeyi en son ve mükemmel haliyle sonuçlandırmaktır.

TRT kurumunun bugüne kadar olduğu gibi sanatçının sanatsal üretenliğini kısıtlayıcı herhangi bir tavır ve yaptırımı olmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla;

Süheyl ATAY