Helena Paparizou: Isvec’ten Teklif Aldim

204griekenland tcm51 189305Yunan Star TV’sine aciklamalarda bulunan Eurovision 2005 birincisi Helena Paparizou, Isvec finaline katilmasi icin “joker finalist” teklifi aldigini resmen acikladi.

Helena Paparizou’nun eurovision seruveni 2001 yilinda Antique grubuyla basladi. Yunanistan’a yarismadaki ilk ucunculugunu “Die For You” ile hediye eden Antique, daha sonra Helena Paparizou’nun Yunanistan’dan gelen gorevlendirme teklifini kabul etmesiyle, Kiev’de “My Number One” ile Yunanistan’a ilk Eurovision birinciligini getirmisti.

Isvec vatandasi olan Helena Paparizou, 2005 yarismasindan sonra yaptigi bir soyleside, bir gun Isvec icin de Eurovision’da bir seyler yapmak istedigini belirtmisti. 2007, Helena Paparizou icin dogru zamanlama mi? Isvec adina Eurovision’da yarisacak mi?

Yunan Star TV’sine, Isvec ulusal finaline “wildcard” (joker) olarak katilmasi icin teklif geldigini aciklayan Helena, teklifi kabul edip etmedigi hakkinda ise ser veriyor sir vermiyor. Israrli sorular karsisinda muzipce gulumseyen Paparizou, SVT tarafindan yapilacak resmi aciklamayi bekleyin demekle yetindi.

Haber: Umut Certel 

Kaynak: EuroGreek (Ceviri icin tesekkurler)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hvEtPRHAp_w]